Àngel Serra

"La nostra obligació des de l’ànima-Esperit és treballar per evolucionar i ser la millor versió de nosaltres mateixos”

Després de 18 anys de formació constant, investigació i recerca actualment treballo amb diferents tècniques i aprenentatges a les meves sessions.

El 1998 vaig entrar de ple en el món espiritual a través de profunditzar en el coneixament de l’energia. L’energia que respirem, l’energia que nodreix tots els éssers i totes les coses. Tot té energia i el tipus d’energia es reconeix sempre per la seva vibració.

Al conèixer la Sanergia tot va canviar, el canvi que em va provocar encara segueix creixent i no s’atura ja que la Connexió Sanergètica és una terapia que crea un mecanisme d’auto-correcció i auto-sanació. Més informació a: sanergia.com

Els últims passos del meu treball es basen en com construïr i ordenar una arquitectura espiritual per cada persona i així aconseguir una salut integral. A través de diferents tècniques  basades en l’observació del nostre cos físic podem interpretar la informació que som i així ordenar i recuperar la salut perduda.

Actualment les meves sessions treballo amb aquestes tècniques i aprenentatges: Sanergista Lic. nº13, Connexió Sanergètica, Numerologia Tàntrica, Traspàs d’energies atrapades, Obertura Espiritual a la Sanació, etc.

angel serra