blabla

Teràpies Energètiques

Què es la Sanergia?

És una filosofia curativa positivista desenvolupada per l’investigador científic italo-belga Alessandro Di Masi. Inspirada en les filosofies i en les tècniques energètiques orientals, reuneix elements de la Connexió, Sintonització, Programació Neuro-Lingüística, Neuroplasticitat, Metafísica, Positivisme, Física Quàntica i Llei de l’Atracció.

Sanergia equilibra qualsevol alteració energètica dels nostres cossos subtils i físics, és compatible amb TOT i mai va perjudicar o danyar a ningú. El sistema autocuratiu es posa en marxa des de la primera sessió actuant per sempre

Sanergia és l’energia generada per noves freqüències mesurables a l’Univers des del 1989. Un gran nombre de persones van desenvolupar una gran capacitat d’equilibrar l’energia i canalitzar la informació d’una manera sorprenent.

 

La Conexió Sanergètica: un Salt Quàntic en Conscienciació

La Connexió Sanergètica restableix la sintonia entre les línies energètiques del nostre cos i la xarxa energètica del planeta i de l’Univers. La Connexió ens situa a cadascú en el just camí de la vida i ens deixa avançar en un estat d’equilibri activant un intercanvi continu de llum i d’ informació, adequada a cada ésser. Permet la connexió amb les peces o components d’ADN i la reintegració de les “cordes” o “filaments” (plans d’existència simultània o paral·lels).

La Sanergia és el conjunt d’energies generades per noves freqüències mesurables al planeta i a l’Univers des del 1989, facilitant un procés d’ascensió i conscienciació a través de les energies. La Connexió Sanergètica serà una experiència determinant pel seu futur i la seva existència.Es fa una sola vegada a la vida

La vibració del planeta canvia constantment. Des del 1989, quan el científic nord-americà Gregg Braden va descobrir noves freqüències, hem viscut diversos salts quàntics. Què està passant? La CS utilitza noves freqüències de sanació bioenergètica permetent sintonitzar, i així equilibrar el cos, l’ànima i la ment (aquestes freqüències varien contínuament).